04
Μαϊ

Νέα μεγάλα έργα με αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου EUROPA στην Αλβανία

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου EUROPA έχουν διαχρονικά καθιερωθεί στη συνείδηση των συνεργατών κατασκευαστών και των τελικών καταναλωτών στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια η χρήσης τους επεκτείνεται καθώς καθιερώνονται και σε αγορές του εξωτερικού, κυρίαρχα στις γειτονικές χώρες και ιδίως στα Βαλκάνια.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται μεγάλο έργο στην 2η μεγαλύτερη πόλη της Αλβανίας, το Δυρράχιο. Το έργο περιλαμβάνει γραφεία και διαμερίσματα πολυτελείας, με υψηλές απαιτήσεις θερμομόνωσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Στο έργο αυτό, πέραν των καθιερωμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το νέο, ειδικά σχεδιασμένο θερμομονωτικό σύστημα υαλοπετάσματος.

 

Το έργο αυτό έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενα μεγάλα projects στη γειτονική χώρα, καθώς τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου EUROPA ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για υψηλή θερμομόνωση, ευκολία στην κατασκευή, ποιότητα, λειτουργικότητα αλλά και οικονομία. Τα έργα αυτά πραγματοποιούνται σε συνεργασία με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία του εξωτερικού.

Διαδώστε το

Σχόλια