Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στις εξελίξεις του τεχνικού κόσμου, παίρνει μέρος στην έκθεση 100% Hotel Show που πραγματοποιείται το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου 2015. Το περίπτερο και οι άνθρωποι της EUROPA θα βρίσκονται στο Β37. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 27 έως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. 

Επεκτείνοντας την διεθνή της παρουσία σε χώρες του εξωτερικού καθώς και χρήση των προϊόντων διέλασης της σε μεγάλα projects αναβαθμισμένων απαιτήσεων, η EUROPA συμμετέχει στην προμήθεια προϊόντων διέλασης για  την κατασκευή του Μουσείου του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι με ειδικά σχεδιασμένα προφίλ υψηλών προδιαγραφών!

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου EUROPA έχουν διαχρονικά καθιερωθεί στη συνείδηση των συνεργατών κατασκευαστών και των τελικών καταναλωτών στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια η χρήσης τους επεκτείνεται καθώς καθιερώνονται και σε αγορές του εξωτερικού, κυρίαρχα στις γειτονικές χώρες και ιδίως στα Βαλκάνια.

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., παραμένοντας διαρκώς στο πλευρό του εμπορικού της δικτύου και των κατασκευαστών αλουμινίου, συμμετέχει και φέτος ως χορηγός στο ετήσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και Συναφών Ειδών (ΣΕΚΑ).